Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

ΕΞΤΡΑ κουρείο, Παπαγιάννης , Βότσης, κλπ, και Σύριζα την ΑΥΓΗ, στο βάθος, …Σόρος.


Νέος Γύρος κατά των
δημοσιογράφων με νέο
Συνασπισμό.
-------
Το σχέδιο είναι γνωστό, από την «εποχή Πρωτόπαπα» , και το έχουμε καταγγείλει.
Οι εκδότες , θέλουν να πάρουν εργολαβία, την ενημέρωση που παράγει το κράτος από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για τον εαυτό του και τον επαρχιακό τύπο, ενώ άλλα , «υπέρτερα συμφέροντα», επιδιώκουν μέσα από αυτή τη διαδικασία να καταργήσουν τα « εθνικά θέματα » της Ελλάδας .

Η εταιρία -«σύμβουλος», που υποτίθεται ότι ανέλαβε να μελετήσει «τεχνοκρατικά» την οργάνωση των Γενικών Γραμματειών, προέβη σε ουσιαστικές ιδεολογικές και πολιτικές συστάσεις:
« Ο σύμβουλος θεωρεί ότι ο όρος «Εθνικά Θέματα» είναι παρωχημένος και αναφέρεται σε προγενέστερες εποχές. Στη σημερινή εποχή, όπου η Ελλάδα είναι η σταθερότερη και ισχυρότερη χώρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, και μία από τις «παλιές» χώρες της Ε.Ε. δεν θα έπρεπε να προβάλλεται επίσημα ως «Εθνικά Θέματα» ένα υποσύνολο θεμάτων εξωτερικής πολιτικής της χώρας»
Για να πετύχουν τον στόχο τους , πρέπει να χάσουν τη δουλειά τους, οι
« κρατικοδίαιτοι» δημοσιογράφοι που εργάζονται στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.
Το επεχείρησαν με την « Βαλτοπεδινή αναδιοργάνωση Ρουσόπουλου», και τους σταματήσαμε.
Τώρα άρχισε ο νέος γύρος.
Το επιστρατευμένο δίκτυο, των « Ταγμάτων των Νταβατζηδομπλόγκερ», ανώνυμων, ,ψευδώνυμων, και επώνυμων, κάτι θυγατρικές και ορισμένοι ηλίθιοι, με άξονα την «γενική Παπατέτοια» και τον «έξτρα Παπατέτοιο», ξεκίνησαν την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, από το «αποκαλυπτικό δελτίο» του Παπατέτοιου στο EXTRA, την νέα «επικοινωνιακή» επίθεση.

Κατάφεραν να «αποκαλύψουν», τα ονόματα μας, που βρίσκονται κάθε μέρα στην ιστοσελίδα της ΓΓΕ-ΓΓΕ, με όχημα μια «κατάσταση» της «γενικής κ. Παπατέτοιας», που «διέρρευσε».

Στόχος, αυτή τη φορά είναι να στρέψουν τον κόσμο εναντίον μας.

Εμείς φταίμε για τα ελλείμματα, οι δικοί μας μισθοί έχουν ρίξει έξω το κράτος, και πρέπει να χάσουμε τη δουλειά μας, λόγω της κρίσης.

Οι κουραδο- μπλόγκερ, δεν τα βάζουν με αυτούς που βρίσκονται στις λίστες του Soros, του American Freedom House, της Αμερικανικής Πρεσβείας, και της Cia. Λέξη και για τα τάγματα των Νταβατζηδομπλόγκερ, και ούτε λέξη για το pay-roll του Μαξίμου.

Ο «φίλος της Εύβοιας» Βότσης , και συνάδελφός του Ιού και του Μίχα, μας χαρακτήρισε «κρατικοδίαιτους» , «τρωκτικά μυστικών κονδυλίων» , «πολυθεσίτικα λαμόγια» και «χανουμάκια της εξουσίας».

Υπέρ του Βότση τάχθηκε και η Αυγή.

Οι δημοσιογράφοι, που εργαζόμαστε στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης , καταγγείλαμε τις αλλεπάλληλες προσπάθειες του «λάτρη του δάσους», που άλλοτε από ιδιωτικά κανάλια, άλλοτε από την κρατική τηλεόραση, και άλλοτε από τις στήλες της «Ελευθεροτυπίας», ταυτίζεται με «Μίχιες» επιδιώξεις, και όσους επιθυμούν τη χειραγώγηση της ενημέρωσης και την υπαγόρευση επιλογών και λύσεων στα εθνικά μας θέματα».

Ένας βαλτός κουραδο-μπλόγκερ μας απάντησε: «ethnika themata kai ethniki kiriarxia den iparxoun na tseponoun omos to ethniko xrima tou ethnikou forologoumenou kseroun kala na to kanoun kai iparxei sta sigoura.vre oust kopries!oust!»

Ο «κουρδιστός» του Θέμου, (και του Πήγασου), στην προαναγγελία των «αποκαλύψεων» από το EXTRA έγραφε: «Kρεμάστε τους ψηλά!..(τους μισθοφόρους της δημοσιογραφίας) .Το παρα-Κράτος είχε πάντα τον τρόπο να επιστρατεύει δημοσιογράφους-παπαγαλάκια. Μια λίστα από 153- στη πραγματικότητα είναι χιλιάδες και πληρώνονται με μαύρα- παπαγαλάκια, θ αποκαλύψει απόψε ο Παπαγιάννης στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο». Είναι σταγόνα στον ωκεανό-αλλά δεν παύει να είναι μια αρχή για την αποκάλυψη των μισθοφόρων της δημοσιογραφίας».
Μαζί στην «προαναγγελία» και οι Νταβατζηδομπλόγκερ, «άνεργοι δημοσιογράφοι» του ΟΚΑΝΑ και της μεθαδόνης.

Το kourdistoportocali δημοσίευσε τα ονόματά μας με τίτλο: «Ιδού οι διαχρονικά κρατικοδίαιτοι δημοσιογράφοι που εισπράττουν από 2000 έως 6500 ευρώ. Αφιερωμένη στους άνεργους συναδέλφους και στα "μπλοκάκια"!».

-Επομένως εμείς φταίμε για την ανεργία και τα μπλόκακια !!! (και όχι o Πήγασος που τον πληρώνει).

Η δουλειά που τους έβαλαν να κάνουν, ήταν να «καταγγείλουν» αυτούς που υπογράφουν τα κείμενά τους, που εργάζονται, και πληρώνονται με τη συλλογική σύμβαση.

Στόχος των αφεντικών του κουραδο- μπλόγκερ, οι πραγματικοί δημοσιογράφοι, για να ανοίξει ο δρόμος στους «επικοινωνιολόγους » και στην χειραγώγηση της ενημερώσεως.

Η είδηση είναι εμπόρευμα λέει ο ΣΕΒ.

Ο συνάδελφός Σπύρος Κομίνης έγραψε στο «Πρώτο Θέμα» για τα blogs που έχουν παραταχθεί υπό την αιγίδα της αμερικανικής πρεσβείας.

«Θα πεθάνουμε και σεις και μείς, αλλά εμείς ως πολιτικά όντα θα σας ξεβρακώνουμε μέχρι να πεθάνουμε.».

Και ο «νέος συνασπισμός» για την χειραγώγηση της ενημέρωσης δεν θα περάσει.

Οι Παπατέτοιοι , οι Κουρδιστοί, και τα λοιπά προποτζίδικα θα πληρώσουν (κυριολεκτικά) ακριβά τον συνεταιρισμό τους.

Όσα και να επενδύσουν οι Σόρος & Co, το σχέδιο τους θα αποτύχει.

Σπυρίδων Χατζάρας.
ΥΓ1. Όλοι αυτοί οι κουραδο-μπλόγκερς πότε κατήγγειλαν το καρτέλ διύλισης των καυσίμων, και την καταλήστευση του ελληνικού λαού; Μήπως έχουν πάρει θέση για την υπόθεση της Μακεδονίας; Ποια ήταν η θέση τους για το σχέδιο Ανάν; Και τι θέση πήραν για την «έξτρα κουρδισμένη», «επανάσταση των προπληρωμένων SMS»;
ΥΓ2.Ο κουραδο- μπλόγκερ, λέει τώρα ότι έχει «λίστα με τους 12 δημοσιογράφους της ΕΥΠ» , διότι προφανώς, αυτούς αποφάσισε να «καρφώσει» η «Υπηρεσία».Τους άλλους, που βρίσκονται εκτός λίστας, τους «ειδικούς συνεργάτες», δεν τους «δίνουν» . Πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
ΥΓ3. Ο ένας τηλε-παραθυράτος συνέταιρος του κουραδο- μπλόγκερ, ήταν μπράβος του Λεβέντη, και μάλιστα είχε βγάλει πιστόλι, στο συνάδελφό Σπύρο Μεταξά .
ΥΓ4. Βρέθηκα στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, το 1990 με υποχρεωτική μετάταξη, από την ΕΡΤ, που αποφάσισε η οικογένεια Μητσοτάκη. Στόχος τους, να με εξαφανίσουν, επειδή είχαν θυμώσει οι εκδότες, γιατί τους χάλασα τα σχέδια το 89, και επειδή με είχαν στο στόχαστρο, οι εγχώριοι πράκτορες, γιατί αποκάλυψα τη σχέση της τράπεζας Κρήτης, με το κύκλωμα χρηματοδότησης της συναλλαγής, όπλα στο Ιράν χρήματα στους Κόντρας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: