Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Ο κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. …….ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Σπύρος Χατζάρας

Η ασυναρτησία, είναι προνόμιο αυτού που δεν έχει πολιτική. Η προσφυγή στην ΕΕ, με βάση την συνθήκη της Λισαβόνας ήταν στρατηγική κίνηση των ΜΚΟ, αλλά την εκτέλεση της, ανέλαβε ο ΛΑΟΣ και η κ. Τζαβέλα.
Οι δήθεν αντίπαλοι του ψευτοσυντάγματος του Δ. ΕυροΡάιχ σπεύδουν ΤΏΡΑ να θέσουν σε λειτουργία τις «αρμοδιότητες » της Ευροχούντας. Μια ακόμα κολοτούμπα.

Ο αγώνας για την Λαϊκή Κυριαρχία, την Εθνική Ανεξαρτησία, ο αγώνας για τη Δημοκρατία, και την Εθνική μας Ταυτότητα, αγκαλιάζει το 80% του ελληνικού λαού, και βρίσκεται πάνω από τα κόμματα, τους μικροκομματικούς τακτικισμούς , και τις προσωπικές στρατηγικές.

Είναι αγώνας των Ελλήνων για την Πατρίδα.

Ο αγώνας για την Λαϊκή Κυριαρχία, την Εθνική Ανεξαρτησία, ο αγώνας για τη Δημοκρατία, και την Εθνική μας Ταυτότητα, προϋποθέτει την Εθνική Λαϊκή Ενότητα. Προϋποθέτει μεθοδικότητα και στρατηγική.

Ο αγώνας του ελληνικού λαού δεν εξαντλείται σε μια υπογραφή και σε ένα αίτημα για δημοψήφισμα.

Ο αγώνας μας , περιλαμβάνει την ενημέρωση και διαφώτιση του ελληνικού λαού, για την Ανοιχτή Κοινωνία, τον νέο πατριωτισμό, την Ανεκτικότητα, και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Ο αγώνας περιλαμβάνει την αποκάλυψη του στρατού των πρακτόρων.

Η εθνική λαϊκή ενότητα αγκαλιάζει και το 6% των φίλων και οπαδών του ΛΑΟΣ, και το 30% της ΝΔ, και το 40% του ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, και τους αηδιασμένους με το σύστημα των κομμάτων της Siemens.

Ο ΛΑΟΣ, lάνει την τακτική ουσία και χρησιμοποιεί, ΔΥΣΤΥΧΏΣ, το θέμα των λαθρομεταναστών, για να βγει μπροστά από τον κ. Σαμαρά, μεταθέτοντας, όλο το πολιτικό ζήτημα, σε ένα ΜΟΝΟΣΉΜΑΝΤΟ αίτημα δημοψηφίσματος, που λόγω έλλειψης στρατηγικής είναι αδιέξοδο.

Ο ΛΑΟΣ, που είναι εναντίον της κ. Δραγώνα, θα μπορούσε ως κοινοβουλευτικό κόμμα να ζητήσει να κατατεθούν όλα τα στοιχεία για την διαχείριση των 17 εκατομμυρίων ευρώ , από τη Θάλεια στην Θράκη. Ο ΛΑΟΣ , θα μπορούσε ως κοινοβουλευτικό κόμμα, να ζητήσει από την προηγούμενη κιόλας βουλή, εξηγήσεις από τον υπουργό Δικαιοσύνης, για την μη εφαρμογή της τελεσίδικης απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον κ. Αντώνη Λιάκο.

Δεν έκανε ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Ο κ. Καρατζαφέρης που αντιτίθεται στην μαζική «ελληνοποίηση» των λαθρομεταναστών, υποστηρίζει τον δημαρχούλη λαθροΚακλαμάνη.

Τακτικισμός, χωρίς στρατηγική και κυρίως χωρίς συνέπεια.

Όλα δείχνουν ότι ο κ. Πρόεδρος ,με τους τακτικισμούς του και τις «κωλοτούμπες» του, κάνει ότι μπορεί, για να φτάσει ο ΛΑΟΣ το 6% και ταυτόχρονα, να ηττηθεί ο ελληνικός λαός, στη μάχη του με την Ανοιχτή Κοινωνία.

Ας αντιληφθούν ΟΛΟΙ ότι από αυτή την μάχη δεν υπάρχουν ΙΔΙΩΤΙΚΑ οφέλη.

2 σχόλια:

Στάχυ είπε...

Λυπάμαι που επιτίθεσθε στο ΛΑΟΣ, την ναυαρχίδα αντίστασης κατά του αφελληνισμού μας. Διαφωνείτε στις λεπτομέρειες (σεβαστές), πλην όμως λέτε τα ίδια στα κύρια ζητήματα.
Γιατί κε Χατζάρα; Πάλι διάσπαση του μετώπου; Γιατί δεν ενώνετε τις δυνάμεις σας που τόσο τις έχουμε ανάγκη;
Σώστε πρώτα την πατρίδα και μετά τσαώθείτε. Σας παρακαλώ!

vag είπε...

Kύριε Χατζάρα δεν είναι ώρα για τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.
Αφήστε τους εγωισμούς και ελάτε να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας.
Δηλαδή αν γίνει ενα συλλαλητήριο(απορώ πως δεν έχετε οργανώσει ακόμα),θα πάμε σ'αυτό και κάποια άλλη μέρα στου ΛΑΟΣ, ή σε όποιουδήποτε άλλου;.Ο Γεωργιάδης μας έχει ενημερώσει:τις ημέρες όπου θα συζητείται το νομοσχέδιο θα είμαστε όλοι στούς δρόμους.Μέχρι στιγμής τουλάχιστον αυτή τη δράση γνωρίζουμε. Ελπίζω να είστε εκεί. Ή θα κάνετε άλλη εσείς;Σαν το ΠΑΜΕ θα το κάνουμε;
Δεν έχουμε χρόνο για τέτοιες πολυτέλειες. Σε σας βασιζόμαστε. Λυπηθείτε μας!!!!