Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Να κηρύξουμε Φορολογική Επανάσταση

Εάν ψηφίσουν το ανθελληνικό λαθρονομοσχέδιο του
ΑΛΕΒΙ(ζατου), πρέπει να ρίξουμε την κυβέρνηση των κουκουλοφόρων πρακτόρων και προδοτών που σφετερίστηκαν ,την Λαϊκή Κυριαρχία

Του Σπύρου Χατζάρα

Το σχέδιο εποικισμού και διαμελισμού της Ελλάδας, το επεξεργάστηκαν ξένα Κέντρα της Διεθνούς Αόρατης Χούντας.( Παγκόσμια Διακυβέρνηση). Την αποστολή για την εφαρμογή του, έχουν αναλάβει, τα διακομματικά φερέφωνα της «Αόρατης Χούντας».Το σχέδιο δεν αφορά μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη.
Οι Χαφιέδες της Μπίλντερμπεργκ και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης πρότειναν το ίδιο «ανθρωπιστικό νομοσχέδιο» και στην Γαλλία.

Ο Τζέφρης Μπίλντερμπεργκ ,έχει αναλάβει αυτήν την αποστολή από το 2004, μόλις έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Η πρώτη του κίνηση ήταν η Αλαβονοποίηση και Πακιστανοποίηση του ΠΑΣΟΚ.Το 2007 επανεξελέγη με τις ψήφους των εποίκων λαθρομεταναστών.

Ο Παυλόπουλος, (του Περιστυλίου), προετοίμασε μεθοδικά το έδαφος, ψηφίζοντας τις διατάξεις, που αποτελούν τη βάση της κατάληψης της Ελλάδας.

Ο Στρατός των Νέο-πατριωτών της «Ανοιχτής Κοινωνίας», που επιδιώκει να εγκαταστήσει στην χώρα μας η «Αόρατη Χούντα» , έχει επιστρατευτεί μέχρι τελευταίας εφεδρείας, για να μας επιβάλλουν μέσω του Κοινοβουλίου, τα εθνοκτόνα σχέδια τους.

Τα ίδια πρόσωπα με επικεφαλής τον Τζέφρη και την Dora, που υποστήριξαν το σχέδιο Ανάν, οι ίδιοι πολιτικοί, οι ίδιοι πανεπιστημιακοί, οι ίδιοι εργολάβοι, οι ίδιοι εκδότες, οι ίδιοι δημοσιογράφοι, υποστηρίζουν τώρα τη χορήγηση ιθαγένειας και του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους Εποίκους-λαθρομετανάστες. Οι ίδιοι που στηρίζουν την πεμπτοφαλαγγίτισσα Θάλεια, υποστήριξαν το βιβλίο της κ. Ρεπούση.

Η καθημερινή επίθεση που δέχεται ο ελληνικός λαός , την οποία υποθάλπτει η κυβέρνηση των σφετεριστών, με ληστείες, δολοφονίες, και βιασμούς, έχει σχεδιαστεί Κεντρικά, και καθοδηγείται από την Κοσοβάρικη Μαφία, με στόχο την κάμψη του ηθικού, ώστε να μπορούν οι σφετεριστές να μιλάνε για «κοινωνική συνοχή» και «κοινωνική Ειρήνη» με τους εποίκους που θα σταματήσουν τις επιθέσεις, μόλις πάρουν ιθαγένεια και πολιτικά δικαιώματα.

Τον ίδιο στόχο, τρομοκράτησης του λαού, υπηρετούν και οι σχεδόν καθημερινές απειλές για βόμβες και οι άλλες επιθέσεις ,των κουκουλοφόρων/χαφιέδων, (τρομοκρατών), της ΑΝΤΙ-Fa.

Η κρίση που διέρχεται Πατρίδα μας, είναι προϊόν της δράσης του Στρατού της «Αόρατης Χούντας». Οι πράκτορες των διεθνών οργανώσεων, της «Αόρατης Χούντας», εργάζονται εδώ και πολύ καιρό συστηματικά. «Έχουν διεισδύσει στους πλέον σημαντικούς και ευπαθείς τομείς της κοινωνικής μας ζωής, όπως η Παιδεία, η εξωτερική πολιτική, τα ΜΜΕ, καθώς και στους κομματικούς χώρους έχοντας ήδη κατορθώσει να σταθεροποιήσουν ένα σημαντικό προγεφύρωμα με την οικονομική ενίσχυση των ξένων και στηριζόμενοι στην άγνοια των πολλών και στην αποσιώπηση εκ μέρους των οπορτουνιστών έχουν ήδη προξενήσει μεγάλες βλάβες στην παραδοσιακή συνοχή του λαού μας τουλάχιστον ως προς τις παραδοσιακές του αξίες, που τον έκαναν να είναι αυτός που είναι». (Ανοιχτή Επιστολή Μίκη 15/1/2010)

Η «Αόρατη Χούντα», προωθεί το όραμα για την Μεγάλη Αλβανία με στόχο την Τσαμουριά (Ήπειρο) και προβάλλει τη «Μακεδονία του Αιγαίου», και την επιστροφή των Εβραίων στη Θεσσαλονίκη, «για να αποκτήσει ξανά τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της».(Ήδη Εβραίος επιχειρηματίας αγόρασε τον Ηρακλή). Οι εγκληματίες «Τσάμηδες» έχουν αποθρασυνθεί και έχουν σχηματίσει τον Απελευθερωτικό Στρατό Τσαμουριάς.(UCC)

Η παραχώρηση πολιτικών δικαιωμάτων σε 2, 000,000 εποίκους, σε συνδυασμό με το εθνοκτόνο σχέδιο ομοσπονδοποίησης της Ελλάδας σε 13 κρατίδια, με ισάριθμους «κυβερνήτες», θα κάνει «γκρίζα ζώνη» τη Θράκη, την Μακεδονία, την Ήπειρο , τα νησιά του Αιγαίου, και την Κρήτη. Με την ελευθερία εγκατάστασης των Τούρκων στην ΕΕ, το 2020 δεν θα υπάρχει Ελλάδα.

Η «Αόρατη Χούντα» με το χτύπημα της ελληνικότητας αποβλέπει στην αποδιοργάνωση της συνοχής του ελληνικού έθνους, έτσι που σε λίγα χρόνια να είμαστε ξένοι στον τόπο μας. Οι μουσουλμάνοι έποικοι, θα επιβάλλουν τα ήθη και τα έθιμά τους. Ακριβώς όπως στο Κοσσυφοπέδιο, που από εθνική κοιτίδα των Σέρβων έγινε αλβανικό κράτος.

Γι αυτό πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα, εάν ψηφίσουν το αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο. Να μην κάνει κανείς μας φορολογική δήλωση, για να πέσει αναίμακτα η κυβέρνηση των Κουίσλινγκ.
Το σύνταγμα λέει ότι .« Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».
Η εξουσία δεν μπορεί να ασκείται κατά του Ελληνικού Λαού και κατά του Ελληνικού Έθνους και υπέρ άλλων Εθνών και άλλων Λαών. Αυτό συνιστά Εσχάτη Προδοσία.
Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων. Άρθρο 120 παρ 2

Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται. Άρθρο 120 παρ 3

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. Άρθρο 120 παρ 4

Προτείνω λοιπόν αντί για φορολογική δήλωση, να τους στείλουμε μια Υπεύθυνη Δήλωση, με την οποία να τους λέμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος, τους θεωρούμε , ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ της λαικής εντολής και ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΣΟΛΟΓΩΝ, ότι δεν τους αναγνωρίζουμε και ότι αρνούμεθα να τους πληρώσουμε φόρους.

Εάν 2000000 Έλληνες δεν κάνουμε φορολογική δήλωση, η κυβέρνηση θα πέσει αναίμακτα, και θα πάμε σε εκλογές/δημοψήφισμα.

Εάν δεν γίνει αυτό, φοβάμαι ότι η συνέχεια δεν θα είναι αναίμακτη.
Οι έποικοι θα μας επιτεθούν και εμείς θα πρέπει να προστατεύσουμε τη ζωή μας.

3 σχόλια:

Dimitris είπε...

Η κήρυξη -σε πρώτη φάση- φορολογικής Επανάστασης αποτλεί τη μόνη λογική πρόταση, ώστε να αρχίσει, επιτέλους, η αντιμετώπιση του προβλήματος.
Δημήτρης Μιχαλόπουλος

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατοτιτα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr

pants είπε...

Σπυρο κριμα,απο οτι βλεπω εχεις βαρεσει εθνικιστικες μπιελες.Για αυτο δεν σε περνει και κανεις στα σοβαρα.Καλα εφαγες,καλα ηπιες στο εξωτερικο με τα εξοδα του ελληνικου κρατους,τωρα το γυρισες στον τρελο εθνικισμο και τις συνομοσιες.Κριμα,γιατι ειχες καποιο ταλεντο,στην παρουσιαση ειδησεων,αλλα σε εφαγε και το αλλο ταλεντο στο...γλυψιμο.Τωρα μου εγινες και εθνικοφρονας επαναστατης και νομιζεις οτι εχουμε ξεχασει ποιος ηταν ο Χατζαρας.Αυτο με το ονομα σου σε ρε παιδι μου.Ενας Ελληναρας σαν και σενα να εχει το τουρκικο ονομα Χατζαρας...κατι τετοια ειναι που σας δημιουργουν μεγαλα κομπλεξ σε εσας τους απευθειας απογονους του Λεωνιδα